SHIMAI SUSHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1897 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shimai Sushi. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 18:55 Was weer toppie
30 sep 2022 om 15:21 Bad quality
29 sep 2022 om 2:57 Laat thuis & had , was enige zaak die nog open was. Spijt dat ik hier heb besteld. Slechte prijs/kwaliteit verhouding & eten zag er niet uit. Verder had het een vreemde (chemische) smaak. Na paar happen alles weggegooid, zal hier niet meer bestellen.
24 sep 2022 om 2:31 Helemaal ziek zijn ze alles door elkaar heen die banaan met deeg nog niet gaar saus door elkaar heen zalm smaakt naar tonijn en kip onder de zalm geen respect is dit probeer ik te bellen krijg ik niemand te pakken Gatverdamme nooit meer
23 sep 2022 om 15:29 Nooit meer, de krokante kip en vlinder garnalen waren van een dag of 2 eerder want was niet krokant en zeer vettig
20 sep 2022 om 13:49 Ik vond het wat lang duren, wel fijn dat ze vroeg open gaan zodat het ook voor de lunch kan. Wel magertjes qua hoeveelheid die er in een pokebowl zit voor wat het kost
18 sep 2022 om 21:54 Zat haar in het eten
16 sep 2022 om 20:21 Was er lekker
9 sep 2022 om 7:28 Lekkere sushi, pokebowl had meer gevuld kunnen worden voor het geld. Hele kleine hoeveelheid toppings. Ook was de rijst nog warm waardoor het een beetje sompig werd.
6 sep 2022 om 1:01 Snelle bezorging, heerlijke sushi. Ik ga zeker vaker bestellen hier
3 sep 2022 om 11:00 Food was very subpar compared with other local alternatives. Way too much rice and too many crab sticks. You;ld hardly see the tuna in the tuna rolls.
28 aug 2022 om 12:03 Altijd goed eten, en vriendelijke bezorger! Bestellen nergens anders meer.