SHIMAI SUSHI

SHIMAI SUSHI echt Japanse sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1251 beoordelingen
8 apr 2020 om 20:14 Eten was gewoon prima. De tonijn zag er maf uit... weet niet wat dat was. Had gezegd Zonder wasibi maar dat zat er toch bij. Jammer. Gewoon gewoon. Dat was het.
8 apr 2020 om 12:11 Bezorging was wat aan de lange kant, verder wel hele lekkere sushi dus het was het wachten waard.
7 apr 2020 om 21:21 Bezorging was precies op het vooraf aangegeven tijdstip afgeleverd. Weer heerlijk gegeten!
6 apr 2020 om 10:23 We hadden heerlijk pokebowls. De bezorging was sneller dan verwacht en sneller dan de app aangaf. Voor herhaling vatbaar.
5 apr 2020 om 9:39 Alleen jammer dat er dezelfde Shusi smaken erin zat.
5 apr 2020 om 9:06 Zoals altijd heerlijk! Dit maal lekker in het zonnetje kunnen opeten. Kortom genieten!
3 apr 2020 om 7:26 TOP !
2 apr 2020 om 22:05 Bezorging was stipt op tijd. Sushi was prima, niet bijzonder.
2 apr 2020 om 6:46 Er werd 90 minuten aangegeven, dat was ruim 120 minuten. Na bellen zeer onduidelijk sprekende mevrouw aan de lijn waar we niet veel wijzer van werden. Krokante kip was klef. Hier besteld omdat onze vast toko gesloten was. Grote fout.
1 apr 2020 om 19:56 Vreselijk! In de zeewier salade vond ik een lange, zwarte haar !! Ik had hem bijna in mijn mond, verschrikkelijk. Op Google reviews hebben mensen dit ook al aangegeven , dus dit gebeurt vaker!
31 mrt 2020 om 20:19 Goed en vers eten
29 mrt 2020 om 23:37 We kregen extra sushi omdat het iets langer duurder. Fijne service, goed eten