SHIMAI SUSHI

SHIMAI SUSHI echt Japanse sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1680 beoordelingen
13 mei 2021 om 20:43 Zeer slecht eten! Koop hier alsjeblieft niet want je gooit echt je geld weg! Sushi was warm, lag uit elkaar, en er zaten resten in van ander eten. Ook maar een heel klein bakje patat voor een grote prijs gekregen.
12 mei 2021 om 23:45 Lekker
9 mei 2021 om 13:51 Onwijs slechte sushi! De rijst was oud en de vis was bedorven. Had gelijk gebeld met de vraag of ik een nieuw doosje kon krijgen. Ik heb het bedorven doosje weg gegooid. Kreeg niet mijn nieuwe doosje sushi en mijn geld is nu weg. Bizar slecht!
5 mei 2021 om 19:38 Ik heb pas Shimai Sushi ontdekt en heb hier nu twee keer Poké Bowls besteld. Bezorging is prima qua duur en bezorgers zijn vriendelijk. Eten smaakt heerlijk! Ik vind het een aanrader.
4 mei 2021 om 20:15 De sushi was lauw en sommige stukken stonken. Aan de andere stukken zaten een vieze smaak. De bezorger was erg onvriendelijk en mag wat manieren aangeleerd worden. Bezorging was 10 minuten te laat...
2 mei 2021 om 20:51 Het eten hier is erg lekker en de bezorging was snel, alleen al jammer dat de extra losse vegetarische sushi naast de vis in hetzelfde bakje word gedaan. Voor de rest geen klachten :)
30 apr 2021 om 1:18 Helaas wat later bezorgd dan aangegeven (60 min ipv 40). Wel hele vriendelijke bezorger. Wij hadden warm eten en dat was lekker! Verbeterpunt: het verpakken kan echt beter. Dat was een beetje rommelig waardoor 1 saus en de zure komkommer waren gelekt.
28 apr 2021 om 18:13 Het eten werd zoals altijd precies op de gevraagde tijd bezorgd. We bestellen altijd bij Shimai omdat je dan zeker bent van lekkere, verse en authentieke sushi. Mensen die niet zo van sushi houden veranderen van mening nadat ze sushi van Shimai gegeten he
28 apr 2021 om 14:11 Kon nie goe vertstaan wat hij zei... was erg onduidelijk...sorry
25 apr 2021 om 20:18 De bezorger had erg zijn best gedaan om zo snel mogelijk te bezorgen. Jammer alleen dat de bestelling hierdoor flink gehusseld uit de tas tevoorschijn kwam. De smaak maakte alles goed, in 1 woord fantastisch!
21 apr 2021 om 9:23 Heerlijk eten en prima op tijd bezorgd